Mai mult de 50 Modele de anvelope
Mai mult de 20 Servicii de reparare a anvelopelor

Ridicați anvelopele

Bine ați venit la magazinul online de anvelope-Tigar! Pe site-ul nostru puteți comanda cauciuc de diferite mărci la cele mai accesibile prețuri din Moldova.

Anvelope auto în Moldova: cea mai largă gamă

Suntem specializați în anvelope, pentru că știm totul despre ele și suntem gata să împărtășim experiența noastră cu dvs. În catalogul nostru mare veți găsi diferite tipuri de anvelope: anvelope de vară, de iarnă sau de sezon, iar în sortiment există anvelope pentru autoturisme, camioane, SUV-uri și echipamente speciale. De aceea suntem cel mai orientat spre client magazin, știm ce doresc clienții și, prin urmare, încercăm să vă satisfacem toate nevoile!

Cumpărați anvelope în Chișinău și înlocuiți-le la montarea anvelopelor Tigar

Ne-am gândit la asta și am decis că, dacă vindem cauciuc, atunci trebuie să oferim clienților noștri șansa de a folosi serviciile unei reparații bune a anvelopelor. La urma urmei, dacă am reușit să facem cel mai bun magazin online, atunci de ce nu deschidem cel mai bun serviciu în Chișinău? Pentru clienți, avem o reducere la serviciul de schimbare a anvelopelor atunci când cumpărăm un set de anvelope. În plus, suntem implicați și în întreținerea șasiului mașinilor. Pe site veți găsi o listă largă a tuturor serviciilor de reparare a șasiului, aveți încredere în noi, cei mai buni specialiști lucrează cu noi.

Serviciile noastre
category
Pictura jante auto
Du-te peste
category
Discuri de lustruire
Du-te peste
Toate serviciile

Oportunități suplimentare din magazinul nostru

Oferim o garanție pentru toate anvelopele pentru mașini, precum și pentru serviciile de reparare a anvelopelor și întreținerea șasiului. Cumparam cauciuc de la cei mai cunoscuti si dovediti producatori. Avem anvelope pentru mașini cu o gamă largă de prețuri, de la ieftine la scumpe, astfel încât toată lumea să poată alege un set de anvelope pentru mașina lor.
Serviciul Tigar angajează specialiști cu experiență vastă. Mecanicii noștri, care se ocupă exclusiv de întreținerea șasiului mașinii, sunt considerați cei mai competenți din Chișinău, oamenii vin la noi din toată Moldova.

Branduri populare
Cele mai bune oferte
Anvelope
Bine ați venit!

Știm cât de important este să obținem servicii rapide și de înaltă calitate, așa că am creat cele mai bune condiții pentru clienții noștri. Vă așteptăm!